spot_imgspot_img

Opbouw 538 Koningsdag op Chasséveld in Breda

Vandaag zijn de eerste vrachtwagens gearriveerd op het Chasséveld in Breda. Het opbouwen van een evenement van deze grootte kost veel tijd en daarom wordt er ver van tevoren gestart met de opbouw. De vrachtwagens worden gelost door meerdere heftrucks en de werkmannen zijn druk bezig om alles op de juiste plek te zetten. Zo kan alles op tijd klaar zijn voor het festival op 538 Koningsdag.

Opbouw festivalterrein

Op donderdag 27 april 2023 zal het weer zover zijn: 538 Koningsdag zal plaatsvinden op het Chasséveld in Breda. Het is één van de grootste koningsdagfestivals van Nederland en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. De opbouw van het festivalterrein in volle gang en worden de eerste hekken en het podium geplaatst.

Extra toezicht

Vandaag is de opbouw van een evenement op het Chasséveld in Breda gestart en om ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt, worden er extra maatregelen genomen.

Momenteel staat er een hoogwerker op de parkeerterrein, er worden extra camera’s geplaatst aan de palen rondom het festivalterrein. Daarnaast zijn er hoge bouwhekken geplaatst om het terrein af te zetten en onbevoegden buiten te houden. Op deze manier wordt er extra toezicht gehouden en kan iedereen genieten van een veilig en geslaagd evenement dit jaar.

Podiumbouw

Een belangrijk onderdeel van 538 Koningsdag is het podium waar de artiesten zullen optreden. De podiumbouwers zijn dan ook druk bezig met de opbouw van het podium. Met behulp van hoogwerkers en ander materieel wordt het podium stukje bij beetje opgebouwd. Het is belangrijk dat het podium stevig staat en veilig is voor de artiesten die er straks op zullen staan.

De opbouw van 538 Koningsdag is in volle gang en het belooft weer een geweldig festival te worden. Met een goede line-up, een schitterend podium en een livestream die het festival voor iedereen toegankelijk maakt, is het festival niet te missen. Of je nu een kaartje hebt of thuis blijft, 538 Koningsdag is hét festival van Koningsdag en zal ook dit jaar weer duizenden mensen trekken.

Livestream

Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen voor 538 Koningsdag, of wil je het festival gewoon lekker vanuit huis volgen? Dat kan! 538 Koningsdag wordt namelijk live uitgezonden op Radio 538 en TV 538. Zo kun je het festival vanaf 12:00 uur tot 22:30 uur volgen vanuit je eigen woonkamer, tuin, balkon, op je werk of onderweg. Ideaal als je niet in de buurt van Breda woont of als je gewoon liever thuisblijft.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
75 %
7.8kmh
100 %
vr
8 °
za
8 °
zo
8 °
ma
6 °
di
7 °
spot_imgspot_img