spot_imgspot_img

Outdoor fitnessplek aan Lange Bunder in Bavel

De gemeente Breda heeft aangekondigd dat er deze lente een nieuwe outdoor fitnessplek wordt aangelegd aan de noordzijde van de Lange Bunder in Bavel. Dit initiatief is ontstaan op verzoek van de dorpsraad en enkele bewoners uit Bavel die graag een extra buiten sportplek wilden realiseren in het gebied.

Nieuwe sportvoorziening

Het doel van deze nieuwe sportvoorziening is om inwoners van Bavel aan te moedigen om meer te bewegen en een gezonde levensstijl te ondersteunen. Door te sporten in de buitenlucht, kunnen mensen niet alleen werken aan hun kracht en conditie, maar ook genieten van de voordelen van buiten zijn.

De outdoor fitnessplek zal bestaan uit eenvoudige sporttoestellen en sportveldjes die gratis kunnen worden gebruikt door jong en oud. Hierdoor kunnen mensen van alle leeftijden en niveaus profiteren van deze nieuwe sportvoorziening.

Aanlegwerkzaamheden

De werkzaamheden voor de aanleg van de outdoor fitnessplek zullen eind april beginnen en naar verwachting medio mei worden afgerond. Het voetbalveldje dat zich op dezelfde locatie bevindt, zal behouden blijven en kan nog steeds worden gebruikt.

In de afgelopen jaren zijn outdoor fitnessplekken steeds populairder geworden in Nederland. Het is een trend die in steeds meer steden en dorpen wordt gevolgd, omdat het mensen in staat stelt om op een toegankelijke en laagdrempelige manier aan hun gezondheid te werken.

Bavel in beweging

We hopen dat de nieuwe outdoor fitnessplek in Bavel een groot succes zal zijn en dat het mensen zal aanmoedigen om meer te bewegen en actief te zijn in de buitenlucht. Met deze nieuwe sportvoorziening kunnen inwoners van Bavel hun gezondheid verbeteren en genieten van de voordelen van een actieve levensstijl.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
15.4 ° C
17.3 °
14.5 °
87 %
2.7kmh
98 %
za
15 °
zo
20 °
ma
19 °
di
23 °
wo
18 °
spot_imgspot_img