spot_imgspot_img

Overwegend zonnig met vorstkansen

We starten de dag met overal een heldere hemel. De temperaturen zijn onder deze heldere hemel kunnen dalen tot 1-2°C, in het noorden lokaal grondvorst of zelfs vorst op neushoogte. In het zuidoosten van Nederland iets hogere temperaturen door een matige noordoostenwind.

Droog, maar frisjes

In de voormiddag blijft het overal zonnig. In de middag komen er wat meer wolken vanuit het noordwesten, maar het blijft overwegend zonnig. In het midden en zuiden blijft het de hele dag zonnig. Er valt geen regen. De wind waait matig op de Waddeneilanden en licht in de rest van het land uit het noorden tot noordoosten. De temperaturen stijgen tot 7°C, in het noordwesten nog iets meer. In de loop van de vooravond zullen de temperaturen snel zakken. Nog voor middernacht kan het al gaan op grote schaal gaan vriezen in de zuidoostelijke helft van Nederland.

Morgenochtend in de provincies Noord-Brabant en Limburg temperaturen tot -3°C en helder. In de rest van het land gaat er in de loop van de nacht bewolking binnenschuiven, waardoor de temperaturen daar hoger uitvallen. De rest van de dag verloopt grotendeels bewolkt. Ook de rest van de week veel bewolking met vanaf donderdag mogelijk toenemende neerslagkansen. De temperaturen liggen daarbij rond 6°C overdag.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
15.4 ° C
17.3 °
14.5 °
87 %
2.7kmh
98 %
za
15 °
zo
20 °
ma
19 °
di
23 °
wo
18 °
spot_imgspot_img