spot_imgspot_img

Het weerbericht van vandaag: plaatselijk dichte mist

Het weer van vandaag begint met een mistige ochtend in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Tot halverwege de ochtend kan plaatselijk dichte mist voorkomen, met zichten van minder dan 200 meter. Gelukkig lost de mist geleidelijk op in de tweede helft van de ochtend.

Weeroverzicht van de dag

Het weer van vandaag laat een mix zien van mist en opklaringen. In het midden en zuiden van het land is mist aanwezig, maar gedurende de ochtend breekt de zon op verschillende plaatsen door. Het zicht verbetert in de loop van de ochtend, en ’s middags wisselen zon en wolken elkaar af.

Zon in het zuidwesten, bewolking in het noorden

De zuidwestelijke helft van het land krijgt de meeste zonneschijn, terwijl het noorden bewolkt blijft. De temperaturen stijgen naar 9 tot 11 graden.

Avond en nacht: wisselend bewolkt en afkoeling

In de avond en komende nacht blijft het wisselend bewolkt. Tijdens opklaringen koelt het af naar waarden rond het vriespunt. Wees voorbereid op koude temperaturen als je ’s avonds de deur uit gaat.

Vooruitzicht voor morgen: zonnig en mild

Donderdag brengt geregeld zonlicht, en bij weinig wind kunnen we temperaturen verwachten tussen 11 en 13 graden. Het belooft een aangename dag te worden, dus geniet van het weer en plan je activiteiten met een glimlach op je gezicht.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
8.2 ° C
8.9 °
7.2 °
87 %
9kmh
100 %
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °
za
11 °
spot_imgspot_img