spot_imgspot_img

Politie doet inval op kinderfeest in Waalwijk

Gisteravond heeft de politie een inval gedaan op een feest op een industrieterrein in Waalwijk, waar ook kinderen aanwezig waren. Dit bevestigt de politie aan de NOS. Het betrof een bijeenkomst van een outlaw motorgang, een motorclub met mogelijke criminele connecties.

Vermoedens van vuurwapens

De politie besloot in te grijpen vanwege vermoedens dat de leden van de motorclub vuurwapens bij zich hadden. Hoewel de aanwezigheid van kinderen bekend was bij de autoriteiten, werd de inval als noodzakelijk beschouwd. De woordvoerder benadrukt dat er wel rekening werd gehouden met het jonge publiek.

Drugs in beslag genomen

Uiteindelijk werden er geen vuurwapens aangetroffen. Desondanks nam de politie kleine hoeveelheden harddrugs in beslag van verschillende feestgangers. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Clubavond met kinderen

Ooggetuigen melden dat er mogelijk een kinderfeestje aan de gang was tijdens de inval, maar dit kon de politie niet bevestigen. Een woordvoerder sprak van een clubavond waar ook kinderen aan deelnamen. Het exacte aantal kinderen kon hij niet verifiëren.

Onderzoek naar voorval en motorclub

De politie zal een onderzoek starten naar zowel het voorval als de motorclub zelf. De gemeente heeft besloten het pand te sluiten, wellicht in verband met de aangetroffen drugs.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
lichte regen
6.1 ° C
7.3 °
5 °
89 %
9.1kmh
100 %
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °
za
11 °
spot_imgspot_img