spot_imgspot_img

Het weer van vandaag: zuiden en midden verwachten regen en grijsheid

Het weerbericht voor vandaag begint met de voorspelling dat in de ochtenduren vooral het zuiden en midden van Nederland te maken zullen hebben met regen. Terwijl de dag ontvouwt, kunnen we echter een lichtpuntje verwachten, aangezien de zon in het noorden begint door te breken. De wind zal vandaag over het algemeen mild zijn.

Wisselende omstandigheden

Na de ochtendbuien zullen er in de middag in het zuiden en midden van het land nog steeds perioden van regen zijn. Aan de andere kant blijft het noorden gespaard van neerslag en zal de zon af en toe door de wolken breken. De middagtemperaturen variëren vandaag van 15°C in het noorden en midden tot lokaal 18°C in het zuidwesten. De wind zal ook in de middag vrij mild zijn.

Regen of motregen

Tegen de avond kunnen er lokale regen- of motregenbuien voorkomen. De wind zal over het algemeen zwak tot matig zijn, waait uit het zuidwesten, en aan de zuidwestkust kan deze wind vrij krachtig zijn.

Overnachtingsvooruitzichten

De weersvoorspelling voor de komende nacht geeft aan dat er af en toe regen zal vallen. De minimumtemperaturen zullen variëren van 12°C in het noorden tot 16°C in het zuiden. De wind, die uit het zuiden tot zuidwesten komt, zal zwak tot matig zijn. Aan de kust en op het IJsselmeer zal de wind echter toenemen tot vrij krachtig tot krachtig, met een windkracht van 5 à 6.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
licht bewolkt
14.1 ° C
15.7 °
12.9 °
88 %
2.8kmh
44 %
zo
20 °
ma
19 °
di
23 °
wo
18 °
do
14 °
spot_imgspot_img