spot_imgspot_img

Het weer van vandaag: regenachtige ochtend verandert in zonnige perioden

Weerbericht Nederland: Dinsdag begint met bewolking en regen op veel plaatsen. In de loop van de ochtend wordt het in het noordwesten droger en komt de zon tevoorschijn. De wind waait eerst uit het westen, later uit het noordwesten, en is matig, maar aan zee en op het IJsselmeer wordt de wind geleidelijk vrij krachtig.

Het weer van vandaag

Vanmiddag blijft het eerst nog regenen in het oosten en zuiden. Vanuit het noordwesten breekt de zon af en toe door en kunnen er nog enkele buien vallen. De middagtemperatuur varieert van 16°C aan de kust tot 19°C landinwaarts. De wind, afkomstig uit het noordwesten, blijft matig, terwijl deze op het IJsselmeer en langs de noordelijke kustgebieden vrij krachtig is.

Zon en toenemende buienkans

Het weerbericht voor vanavond voorspelt zonnige perioden, maar later neemt in het noorden de kans op buien toe. De wind draait eerst naar het noordwesten en later naar het westen. Boven land is de wind aanvankelijk matig, maar neemt later af tot zwak. Aan zee blijft de wind matig, terwijl deze op het IJsselmeer en langs de noordelijke kust eerst vrij krachtig blijft.

Blijf op de hoogte van het laatste weernieuws en de weersverwachting met Nieuws Vandaag, en zorg dat u goed voorbereid de deur uitgaat.

Deel artikel

Meer over

Net binnen

Nieuws Vandaag
Nederland
bewolkt
17.5 ° C
19.5 °
16.7 °
87 %
6.5kmh
98 %
di
17 °
wo
21 °
do
24 °
vr
27 °
za
27 °
spot_imgspot_img