spot_imgspot_img

Sloop boerderijwoning op terrein Biemanserf in Prinsenbeek

Aannemer start in januari met de sloopwerkzaamheden aan de boerderijwoning op de hoek Beeksestraat – Pater Rommelaan in Prinsenbeek in de gemeente Breda. De naamgeving van het project is een verwijzing naar Clazina Biemans, een missiezuster uit Prinsenbeek.

Slopen boerderij in Prinsenbeek

Oude vervallen woonboerderijwoning zal eerder dit jaar gesloopt gaan worden dan er gepland was in eerste instantie. Omdat er de afgelopen tijd overlast heeft plaatsgevonden in en rondom de leegstaande woning is besloten om de sloop begin van het nieuwe jaar uit te voeren.

Op het bouwperceel dat tot ver achter de woningen aan de Pater Rommelaan doorloopt, tot op de hoek Beeksestraat – Pater Rommelaan worden 5 patiowoningen en 4 appartementen gerealiseerd.

Nieuwbouw in Breda

De 4 appartementen, bestaande uit 2 appartementen op de begane grond en 2 op de eerste verdieping, komen direct aan de Beeksestraat te liggen in woonwijk in Prinsenbeek. In het achtergelegen hofje worden de 5 patiowoningen gerealiseerd.

In januari straten ze eerst met de sloop boerderijwoning op terrein Biemanserf in Prinsenbeek. De bouw van de nieuwbouwwoning zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022 van start gaan.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
11 ° C
11.8 °
10 °
76 %
4.1kmh
100 %
zo
13 °
ma
10 °
di
11 °
wo
8 °
do
9 °
spot_imgspot_img