Foto of video voor social media laten maken?

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Een video is daarom bij uitstek geschikt om uw bedrijf op de kaart te zetten. Dat treft want Groen Nieuws maakt aansprekende filmpjes voor bijvoorbeeld social media, YouTube en televisie.

Een bedrijfsfilm kan op verschillende manieren worden gedeeld. Zo kunt u de film op een usb-stick aan uw (potentiële) klanten en toeleveranciers overhandigen of uw film op uw website plaatsen. Een bedrijfsfilm is ook prima geschikt voor social media. En eigenlijk zien we dat steeds vaker. Korte bedrijfsfilms die op een effectieve manier ineens veel mensen kunnen bereiken.

Social media

Uw video heeft namelijk een enorm bereik op de verschillende sociale media-kanalen. Het is dan wel belangrijk een verkorte versie van uw bedrijfsfilm te maken.

Compacte content

Kiwi Media maakt compacte video’s voor social media. Want het gebruik van online films wordt steeds populairder. Denk bijvoorbeeld aan Facebook en Instagram. Berichten met daarbij een foto of video scoren het best op social media. Bovendien zal het plaatsen van content op Facebook, Instagram of andere platforms de komende jaren alleen nog maar belangrijker worden. Ook Snapchat en YouTube bieden perfecte interactie- en advertentiemogelijkheden. En zeg nou zelf, hoe gemakkelijk is het om even snel een filmpje met familie of vrienden te delen?

Wij maken graag uw bedrijfsfilm om uw organisatie perfect op de kaart te zetten. Van klusbedrijf tot hovenierszaak, van evenementenbureau tot hobbyclub. Wij maken een passende video die aansluit bij uw stijl en bedrijfsdoelstellingen. Kiwi Media brengt duidelijk in beeld wat u als organisatie uit wil stralen. Uiteraard altijd in samenspraak met u. Potentiële klanten zijn in enkele minuten compleet op de hoogte van wat u te bieden heeft. Hapklaar, op een aantrekkelijk manier. Klinkt niet slecht toch? Dus aan u de vraag: waar wacht u nog op?

Tip de redactie

Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws.

Meer over

Net binnen

Gerelateerde artikelen