spot_imgspot_img

Start van periode met veel wind en regen

Het weernieuws voor gisteren zag er nog positiever uit. Gisteren kon de zon regelmatig nog schijnen met aangename temperaturen. Maar de toegenomen wind en toenemende bewolking waren alvast een voorbode voor wat er ons de komende tijd te wachten staat.

Wisselend bewolkt met af en toe regen

Het weer in het nieuws voor vandaag: wisselvallig met soms wat zon. De dag start op de meeste plaatsen zwaarbewolkt. Vooral in de zuidwestelijke helft van Nederland kan het met tijden motregenen. Later in de voormiddag kan de regen wat activeren, en verspreid die zich langzaam naar het oosten. Er vallen geen grote hoeveelheden. De minima liggen met 8-9°C erg hoog voor de tijd van het jaar. De temperaturen stijgen niet zo veel vandaag, de maxima liggen rond 10°C, ook die zijn hoger dan normaal. Vanaf de middag zijn er steeds meer opklaringen mogelijk, maar perioden van regen in de vorm van buien blijven mogelijk. Er staat vooral in de voormiddag een matige tot stormachtige wind in de noordwestelijke helft. Ook in de namiddag waait het stevig door in het noordwesten.

Valentijnsweer

Morgen initieel nog vrij veel kans op zon, maar vanaf de middag neemt de kans op bewolking en neerslag toe onder invloed van een westelijke wind. Woensdag wordt een natte dag met temperaturen tot 12°C. Ook de rest van de week blijft het wisselvallig, donderdag en vrijdag zijn er signalen voor potentieel stormweer.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
lichte regen
8.9 ° C
9.5 °
8 °
91 %
9.2kmh
100 %
wo
9 °
do
13 °
vr
7 °
za
7 °
zo
9 °
spot_imgspot_img