spot_imgspot_img

Gewonde bij steekpartij in woning aan de Sandenburgstraat in Breda

Op zondagmiddag heeft er een steekincident plaatsgevonden in een woning aan de Sandenburgstraat in Breda. Hierbij is een persoon gewond geraakt. De politie heeft een verdachte aangehouden en het slachtoffer krijgt medische hulp. In dit artikel lees je meer over het steekincident en het daaropvolgende politieonderzoek.

Steekpartij

Rond 16.44 uur vond de steekpartij plaats in een woning aan de Sandenburgstraat in Breda. Het is bekend dat het incident plaatsvond in de relationele sfeer. Direct na het incident werden hulpdiensten gealarmeerd en kwamen ter plaatse om het slachtoffer te helpen.

Verdachte aangehouden

Bij de steekpartij is een persoon gewond geraakt. De ernst van de verwondingen is op dit moment niet bekend. Wel is bekend dat er één verdachte is aangehouden door de politie. Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding voor het steekincident was.

Onderzoek

Na de aanhouding van de verdachte is de politie begonnen met een onderzoek naar de toedracht van het steekincident. Er zal onder andere gesproken worden met getuigen en er zal sporenonderzoek worden gedaan in de woning. Het is nog onduidelijk hoe lang dit onderzoek zal duren.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
7.3 ° C
7.9 °
6.7 °
80 %
9.7kmh
99 %
vr
8 °
za
7 °
zo
7 °
ma
6 °
di
10 °
spot_imgspot_img