spot_imgspot_img

Dinsdagavond was er een stroomstoring in de Haagse Beemden in Breda

Breda – Dinsdagavond werden bewoners van de Haagse Beemden, gelegen aan de noordwestkant van Breda, onverwacht geconfronteerd met een stroomstoring die ruim een uur duurde. Rond 23.45 uur werden inwoners die rustig televisie keken plotseling geconfronteerd met duisternis.

Omvang van de storing

De impact van de stroomstoring was aanzienlijk, waarbij tientallen postcodes werden getroffen. Gebieden zoals de Westerhagelaan, Muizenberglaan en Paradijslaan werden volledig afgesneden van elektriciteit, waardoor honderden adressen in het duister kwamen te zitten.

Getroffen gebieden

De stroomstoring trof specifiek delen van de Haagse Beemden, waaronder de eerder genoemde straten, waardoor het dagelijkse leven abrupt werd onderbroken voor de getroffen bewoners.

Inzet van Enexis

Enexis, de energieleverancier, reageerde snel op de meldingen van de stroomstoring. Het team van Enexis was gedurende ruim een uur actief bezig met het identificeren en verhelpen van het probleem. Rond iets voor 01.00 uur slaagde Enexis erin de storing volledig te herstellen, waarmee de getroffen gebieden weer van stroom werden voorzien.

De bewoners van de Haagse Beemden kunnen nu opgelucht ademhalen na het ervaren van een plotselinge duisternis.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
8.2 ° C
8.9 °
7.2 °
87 %
9kmh
100 %
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °
za
11 °
spot_imgspot_img