spot_imgspot_img

Tentoonstelling over depressie start vandaag op het Chasséveld in Breda

Vandaag gaat dan echt de tentoonstelling OPEN over depressie van start op het Chasséveld. De buitententoonstelling is te bekijken van 16 november tot en met 6 december op het Chasséveld aan de Claudius Prinsenlaan in Breda.

Bezoek vandaag

De tentoonstelling over depressie was eerder te zien op Plein 1944 in Nijmegen in mei dit jaar. De fototentoonstelling over depressiviteit op het Chasséveld klinkt niet als een leuke activiteit om gezellig te bezoeken in de regio.

Depressie

De Coronacrisis heeft grote gevolgen gehad voor de mentale gesteldheid van jongeren. Veel jongeren hebben te maken gekregen met gevoelens van eenzaamheid en depressie.

De expositie is gemaakt door Mirjam Bekker-Stoop van Open Mind en fotograaf Linelle Deunk. Beide moeders zagen hoe hun dochters vochten met hun demonen, maar ook hoe ze leerden er mee om te gaan.

Artikel gaat verder onder nieuwsfoto.

Reizende tentoonstelling

De tentoonstelling sluit aan op een periode waarin allerlei activiteiten zijn georganiseerd voor studenten, met als doel om mentale kwetsbaarheid zichtbaar en beter bespreekbaar te kunnen maken.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
15.4 ° C
17.3 °
14.5 °
87 %
2.7kmh
98 %
za
15 °
zo
20 °
ma
19 °
di
23 °
wo
18 °
spot_imgspot_img