Ingrediënten: zoveel mogelijk biologisch en geen vlees
4 personen, wok gerecht
1 ui gesneden
2 teentjes knoflook gesneden
1 potje tikka massala kruidenpasta (Patak 165gram)
1 blikje tomatenblokjes (400ml)
Bruine rijst 300 gram eerst koken
2 zoete of gewone aardappelen, geschild in blokjes en dan kort even koken
50 gram cashewnoten
3 wortels in blokjes gesneden
2 paprika
1. Courgette
Koriander
Recept:
1.Zet de wok pan op het vuur: Fruit de ui en knoflook voor 3 minuten in (een paar eetlepels) olijfolie.
2. Voeg de tikka massaal kruidenpasta erbij vervolgens de tomaten blokjes erbij en alle groenten.
3. Roerbak alle groenten wortel, prei, Courgette, paprika voor een paar minuten en laat het 10 minuten zachtjes sudderen.
4. Doe de gekookte bruine rijst erbij en de cashewnoten eventueel met wat kruiden.
5. Beetje peper klaar!
De naanbrood kan je in de broodrooster even roosteren en eet smakelijk.