Tip de redactie

Heb je een nieuwstip voor ons? Nieuws Vandaag is het platform om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Of het nu gaat om landelijke onderwerpen, nieuws uit de regio of kleinere verhalen, NieuwsVandaag.nl brengt het met een eigenzinnige kijk! De focus ligt bij Nieuws Vandaag vooral op de regio rondom Breda en Tilburg, maar ook omliggende dorpen en streken worden met regelmaat behandelt. Daarnaast gaat het bij dit platform niet alleen om de statige nieuwsberichten ook de kleinere verhalen verdienen een plek, zowel opmerkelijke gebeurtenissen als ontroerende of vrolijke berichten en verhalen!

NIEUWS MELDEN

Wij zijn altijd op zoek naar het recente nieuws, daarbij zijn tips meer dan welkom! Als je getuige bent van iets dat thuishoort in het nieuws of weet je een onderwerp dat de aandacht van ons nieuwsplatform verdient? Meld dit dan bij de regioredactie zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen om het nieuws in kaart te brengen. Schroom niet, alle nieuwstips zijn welkom. Evenementen in de buurt, nieuwbouwprojecten, een interessante gebeurtenis of concerten die op de agenda staan, laat het ons vooral weten.

Landelijk nieuws is altijd welkom, maar aangezien Nieuwsvandaag.nl zich ook focust op kleiner nieuws uit de buurt is het lokale nieuws voor ons erg belangrijk. Denk hierbij niet alleen aan gebeurtenissen in Brabantse steden maar ook in nabijgelegen woonplaatsen, buurten en de omgeving.

PERSLIJST

Niet alleen worden tips gewaardeerd, zet NieuwsVandaag ook vooral op je perslijst! Wij ontvangen dagelijks meerdere mailberichten over het actuele nieuws uit alle provincies en regio’s van Nederland. Hieruit maken wij een selectie. Omdat de visie bij Nieuwsvandaag.nl vooral gericht is op de gemeente Breda en Tilburg, kijken wij allereerst of er nieuwswaardige thema’s of evenementen zijn binnen deze regio, vervolgens maken wij onderscheid in belangrijk nieuws uit de rest van het land. Ook hierbij geldt dat wij het ontvangen van persinformatie over het hele land waarderen.

PERSBERICHTEN

Het sturen van een persbericht of het achterlaten van (meerdere) reacties betekent niet direct dat het nieuws ook daadwerkelijk geplaatst wordt. Alle berichten zijn welkom, maar er is geen garantie dat wij het ook daadwerkelijk op ons platform gebruiken. Ten alle tijden doen wij ons best om evenredige redactionele aandacht te besteden aan de verscheidenheid die het nieuws met zich meebrengt. Nederland heeft veel te bieden en de gemeente Breda doet hier zeker niet aan onder, daarom proberen wij al het interessants en moois uit de gemeente een plek te geven. Ondanks dat het wellicht niet altijd mogelijk is om een persbericht daadwerkelijk te gebruiken, zullen wij hier altijd serieus mee omgaan en waarderen het enorm.

FOTOGRAFIE

Alle artikelen op de website worden voorzien van een bijpassende kwalitatieve nieuwsfoto. Daar waar mogelijk zullen er zelfs artikelen zijn die ondersteund worden met meerdere foto’s op verschillende plekken in het bericht. Dit beeldmateriaal geeft een sfeerimpressie en onze fotograaf zal daarom ook altijd nieuwswaardige fotografie gebruiken. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van foto’s die met een mobiele telefoon gemaakt zijn, schuine en verticale opnames of onscherpe beelden.

OVER NIEUWS VANDAAG

Wij van NieuwsVandaag.nl vinden het belangrijk om u als lezer op een verrassende manier het laatste nieuws te leveren. Hierin zijn wij erg gevarieerd en worden gebeurtenissen, evenementen, activiteiten maar ook verhalen uit de buurt gedeeld zodat u een volledig beeld van het prachtige Breda (en de rest van ons mooie Nederland) krijgt.

TIP DE REDACTIE

Heb je nieuws dat je met ons wilt delen? Stuur jouw tips naar: redactie@nieuwsvandaag.nl. Zo kun je snel en eenvoudig jouw nieuws melden.