spot_imgspot_img

Petitie: red het Ulvenhoutse Bos voor hondenliefhebbers

Het Ulvenhoutse Bos staat momenteel in het middelpunt van een hevige discussie over het behoud van het geliefde hondenlosloopgebied. Als onderdeel van het Natura 2000-programma wordt het natuurgebied bedreigd met mogelijke sluiting, wat verhitte emoties heeft opgewekt onder hondeneigenaren. In slechts twee weken tijd heeft een petitie al meer dan 1003 handtekeningen verzameld, en de steun groeit nog steeds.

Hondenliefhebbers

Voor veel inwoners van Ulvenhout en de omliggende regio’s is het hondenlosloopgebied in het Ulvenhouts Bos een ware oase. Het biedt de perfecte gelegenheid om ontspannen wandelingen te maken met hun viervoeters. Het is een plek waar honden vrij kunnen rennen, spelen en sociale interactie kunnen hebben, en dat maakt het tot een onmisbaar stukje natuur voor de lokale gemeenschap.

Ondanks de liefde en waardering die het hondenlosloopgebied ontvangt, wordt er gevreesd dat dit waardevolle stukje natuur op het spel staat. Er gaan geruchten rond dat het gebied mogelijk gesloten wordt in het kader van Natura 2000. Deze onzekerheid heeft hondeneigenaren verenigd in hun streven om het natuurgebied te behouden.

Dreiging van sluiting

In reactie op de dreiging van sluiting hebben lokale hondeneigenaren een petitie gelanceerd om een krachtig signaal af te geven aan de besluitvormers. De boodschap is helder: “Het Hondenlosloopgebied in het Ulvenhoutse Bos moet blijven bestaan.” Ilse Burema, die namens het hondenlosloopgebied Ulvenhout spreekt, nodigt iedereen uit om hun stem te laten horen en de petitie te ondertekenen. Deze petitie is gericht aan de natuurbeheerder van het gebied en kan een cruciale rol spelen bij het be├»nvloeden van de uiteindelijke beslissing.

Ulvenhoutse Bos

Terwijl de discussie over het hondenlosloopgebied in het Ulvenhoutse Bos voortduurt, blijft de steun groeien. Hondenliefhebbers uit Brabant en daarbuiten verenigen zich voor het behoud van deze waardevolle groene ruimte.

De petitie is een krachtig middel om hun stem te laten horen en de aandacht van de besluitvormers te trekken. Samen kunnen ze het verschil maken en ervoor zorgen dat deze geliefde plek behouden blijft voor toekomstige generaties. Teken vandaag nog en voeg uw stem toe aan de groeiende beweging voor het behoud van het Ulvenhoutse Hondenlosloopgebied.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
13.4 ° C
14.5 °
12.2 °
75 %
5.6kmh
100 %
zo
13 °
ma
10 °
di
11 °
wo
8 °
do
9 °
spot_imgspot_img