spot_imgspot_img

Vandaag bewolkt, vanaf morgen zonniger

Zoals gewoonlijk de afgelopen tijd start deze zondag niet zonnig. Het is overal bewolkt met in het zuiden misschien wat motregen. De temperaturen liggen overal in Nederland rond 7°C deze ochtend.

Maandag zonniger

Zoals gisteren verloopt vandaag ook weer volledig bewolkt. De temperaturen stijgen iets minder ver dan gisteren. De maxima bereiken we in de namiddag en liggen rond 8°C. Er waait een lichte, aan de kust matige noordwestenwind. In de loop van de avond kan het in het noorden al een beetje uitklaren, maar de overgang naar zonnig weer zal vooral morgen overdag gebeuren.

Morgenochtend is het reeds helder in de noordoostelijke helft van Nederland. De bewolking begint ook in de rest van het land open te breken gedurende de voormiddag. Rond de middag zijn enkel delen van Zeeland en Zuid-Holland nog bewolkt. Vanaf dinsdag doen de temperaturen een flinke stap terug. Overdag liggen de temperaturen rond het vriespunt op dinsdag en woensdag, met ‘s nachts bij opklaringen tot -5°C. Het blijft droog, maar de kansen op mist zijn aanwezig.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
licht bewolkt
14.1 ° C
15.7 °
12.9 °
88 %
2.8kmh
44 %
zo
20 °
ma
19 °
di
23 °
wo
18 °
do
14 °
spot_imgspot_img