spot_imgspot_img

Vandaag enkele buien, komende nacht (dichte) mist

Vandaag begint met enkele stevige buien in het noordoosten, mogelijk gepaard met onweer. Tussen deze buien door zijn er periodes van zon, al kan er nog steeds een lichte regenbui voorkomen. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten.

Huidige weersituatie

Naarmate de ochtend vordert, wisselen zonnige perioden en bewolkte momenten elkaar af. Met name het zuidoosten kan een enkele bui verwachten. Vanuit het noordwesten wordt de zon geleidelijk dominanter. De temperatuur stijgt naar waarden tussen 21°C aan de westkust en 27°C in het zuidoosten. De wind draait naar het zuidwesten tot westen en blijft matig waaien.

Weernieuws

Tegen de avond schijnt de zon nog steeds, vooral in de kustprovincies. In Limburg blijft een enkele bui mogelijk. De windkracht neemt af, maar aan de kust blijft een matige wind uit het westen tot noordwesten voelbaar.

Nachtelijke mistvorming

Gedurende de komende nacht zal plaatselijk (dichte) mist ontstaan in het noorden, westen en midden van het land. De neerslag blijft echter uit. De minimumtemperaturen variëren tussen 9°C in het noorden en 17°C in het zuidoosten. De wind zal zwak zijn gedurende deze periode.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
7.3 ° C
7.9 °
6.7 °
80 %
9.7kmh
99 %
vr
8 °
za
7 °
zo
7 °
ma
6 °
di
10 °
spot_imgspot_img