spot_imgspot_img

Het weer van vandaag: Zonnige momenten wisselen af met sluierbewolking

Vanochtend begint de dag met bewolking in de noordelijke helft van Nederland, waar af en toe regenval wordt verwacht. Elders schijnt de zon sporadisch en blijft het droog. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, maar aan zee en boven het IJsselmeer kan deze wind vrij krachtig zijn, met een kracht van 5-6 op de schaal van Beaufort.

Middagvoorspelling

In de loop van de middag neemt de kans op regen in het noorden van Nederland af. Verder naar het zuiden blijft het droog en schijnt de zon af en toe door de bewolking heen. De maximumtemperatuur varieert van 17°C in het noorden tot 20°C in het zuiden. De wind blijft waaien uit het zuidwesten en behoudt zijn matige kracht. Aan zee en op het IJsselmeer kan de wind vrij krachtig tot krachtig zijn, met een windkracht van 5-6.

Avondweer

Vanavond kunnen we in vrijwel heel Nederland een droge periode verwachten. De wind draait naar het westen en blijft matig, maar aan zee wordt deze wind vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied zelfs krachtig, met een windkracht van 6.

Nachtvoorspelling

Komende nacht zal regen de noordelijke helft van Nederland bereiken. De minimumtemperatuur zal variëren van 16°C in het noordwesten tot 13°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en blijft matig, maar vlak aan zee kan deze wind vrij krachtig zijn.

Weerbericht voor vandaag

Dit weerbericht brengt je op de hoogte van de actuele weersomstandigheden in Nederland, zodat je goed voorbereid de dag kunt doorbrengen. Houd rekening met de mogelijke regen in het noorden en geniet van de momenten waarop de zon doorbreekt elders in het land. Blijf veilig en droog!

Meer over

Net binnen

spot_img
Nederland
lichte regen
2.3 ° C
3.4 °
0.3 °
92 %
7.5kmh
100 %
wo
4 °
do
3 °
vr
0 °
za
1 °
zo
-0 °
spot_imgspot_img