spot_imgspot_img

Het weer van vandaag: vandaag wisselen de zon en wolken elkaar af

Het weer van vandaag begint met af en toe zon en blijft vrijwel overal droog. De wind komt uit zuidwest tot west en heeft boven land een matige kracht, terwijl aan zee en op het IJsselmeer een vrij krachtige wind waait, en in het Waddengebied mogelijk zelfs krachtig, windkracht 6.

Middagweer

In de middag laat de zon zich af en toe zien, en de droogte blijft aanhouden. De middagtemperatuur schommelt rond 17°C. De wind blijft zuidwestelijk en matig, maar in de kustgebieden en rondom het IJsselmeer wordt deze vrij krachtig tot krachtig, met een windkracht van 5-6.

Avondweer

Tegen de avond neemt de bewolking toe, maar regen blijft uit. Landinwaarts is de wind matig uit het zuidwesten, terwijl langs de kust en op het IJsselmeer de wind westelijk blijft en vrij krachtig tot krachtig waait, met een windkracht van 5-6.

Weerbericht komende nacht

In de komende nacht blijft het droog, maar aan het einde van de nacht kan er in het Waddengebied af en toe regen vallen. De minimumtemperaturen variëren van 11°C in het zuidoosten tot 15°C aan zee. De wind blijft landinwaarts matig uit het zuidwesten, terwijl langs de kust en op het IJsselmeer een westelijke wind vrij krachtig tot krachtig blijft waaien, met een windkracht van 5-6.

Meer over

Net binnen

spot_img
Nederland
lichte regen
2.3 ° C
3.4 °
0.3 °
92 %
7.5kmh
100 %
wo
4 °
do
3 °
vr
0 °
za
1 °
zo
-0 °
spot_imgspot_img