Vandaag is het een zonnige en aangename dag

In tegenstelling tot de afgelopen dagen is er vanochtend op de meeste plaatsen geen bewolking aanwezig. Achter het front kwamen er gisteren namiddag en avond opklaringen binnen gedreven vanuit het noordwesten. De temperaturen liggen rond 2°C in de zuidelijke helft van het land en rond 4°C in het noorden.

Bewolking komt pas deze namiddag terug

Op het zuiden van Zeeland en het zuiden van Limburg na blijft het overal zonnig deze voormiddag. In de zuidelijkste delen van het land kan er wat lage bewolking binnenschuiven vanuit België. De temperaturen stijgen tot boven 8°C op de meeste plaatsen, lokaal zelfs tot 9°C. De windsnelheden liggen terug een stuk lager, in combinatie met de zon zal het daarom vandaag aangenaam aanvoelen. In het zuidoosten liggen de temperaturen wat lager, eerder rond 6-7°C. Vanaf de middag neemt de kans op wat hoge bewolking toe, maar de echte bewolking komt pas binnenschuiven vanaf 15u vanuit het westen. Het blijft de hele dag overal droog.

Morgen heeft de bewolking weer de overhand, maar het blijft wel droog. De temperaturen kunnen wel stijgen tot rond of zelfs boven 10°C. Er zal een matige westenwind staan met windstoten tot boven 60km/h. Ook zondag blijft het droog, maar de temperaturen zakken terug naar 6°C. Vanaf maandag natter met temperaturen die tussen 6°C en 8°C blijven schommelen.

Meer over

Net binnen

spot_img
Breda
motregen/regen
9.4 ° C
10.1 °
8.8 °
80 %
3.1kmh
100 %
di
13 °
wo
11 °
do
14 °
vr
13 °
za
12 °

Gerelateerde artikelen