spot_img

Veel bewolking met kans op buien en zeer zacht

Vanochtend liggen de temperaturen om en nabij 12°C. De zachte lucht kwam vanuit het zuidwesten opgerukt afgelopen nacht. Deze recordhoge minima zijn niet het enige record dat we dezer dagen zullen verbreken.

Veel bewolking bederft de pret

Ondanks de hoge temperaturen zal het vandaag nog niet direct zomers aanvoelen. Op de meeste plaatsen blijft het overwegend bewolkt. Al zijn opklaringen in de loop van de middag en namiddag vooral voor de zuidelijke helft van het land niet uitgesloten. Er staat een matige zuidwestenwind. Uit de wind en in de zon kan het wel lenteachtig gaan aanvoelen. De maxima liggen rond 11°C in het noorden en 14°C in het zuiden. Voor het zuiden zal het warmterecord vrijwel zeker verbroken worden.

De komende dagen blijven de temperaturen extreem hoog. Daarbij zijn er morgen en overmorgen ook opklaringen mogelijk. Een winterjas tijdens de jaarwisseling zal niet nodig zijn, want de temperaturen liggen ook ‘s nachts boven 10°C. Vanaf zondag meer neerslagkansen en tegen dinsdag stilaan temperaturen die zakken richting normaal.

Meer over

Net binnen

spot_img
Breda
half bewolkt
5.5 ° C
6.1 °
4.4 °
64 %
4.6kmh
76 %
ma
4 °
di
9 °
wo
14 °
do
14 °
vr
11 °
spot_img

Gerelateerde artikelen