spot_img

Veel bewolking met lagere temperaturen

Het weer in het nieuws van dit weekend was al meer bewolkt dan voorgaande week. Ook vandaag en morgen moeten we rekenen op veel bewolking met af en toe wat lichte regen. Vanaf woensdag terug volledig droog met veel zon.

Wisselend bewolkt deze namiddag

Deze ochtend kan het vooral in de noordoostelijke helft van Nederland nog wat licht regenen of motregenen. Op de meeste plaatsen is het bewolkt met temperaturen rond 8°C. Ook deze voormiddag verloopt op de meeste plaatsen bewolkt, de neerslag trekt het land uit via het noordoosten. Er staat een lichte westelijke wind. Vanaf de middag kan het vanuit het westen steeds meer gaan opklaren. Vooral aan de Kust kan de zon stevig gaan schijnen, in het binnenland nog meer wolkenvelden mogelijk. De maximumtemperaturen bereiken 12°C, enkele graden minder aan de Kust en op de Wadden.

Het weernieuws voor morgen ziet er ongeveer hetzelfde uit als vandaag. Ook dan veel bewolking met in de namiddag iets meer ruimte voor de zon. In de namiddag in het zuidoosten wat regen, voor de rest droog. De temperaturen liggen dan rond 10-11°C. Woensdag lopen de temperaturen op tot 17°C, mogelijks zelfs een lokale 20°C in het zuiden. Er zal vanaf woensdag weer veel ruimte zijn voor de zon.

Meer over

Net binnen

spot_img
Breda
half bewolkt
5.5 ° C
6.1 °
4.4 °
64 %
4.6kmh
76 %
ma
4 °
di
9 °
wo
14 °
do
14 °
vr
11 °
spot_img

Gerelateerde artikelen