spot_imgspot_img

Veel zon, maar ook enkele winterse buien

Deze nacht trok er een licht front van West naar oost. Lokaal viel daarbij wat smeltende sneeuw, met name in het binnenland. De temperaturen liggen vanochtend tussen 2°C in het oosten en 4°C in het westen. In het binnenland is het nog bewolkt. In de Westelijke helft van Nederland al meer opklaringen.

Enkele buien, maar ook veel zon

In het oosten nog kans op wat buien vanochtend. Later op de voormiddag verplaatst die kans op buien zich naar het zuiden van Nederland. Vanaf de middag wordt het op de meeste plaatsen zonnig. In het zuiden blijven de buien wel actief, met ook meer bewolking. De stevigste exemplaren kunnen ook gepaard gaan met wat korrelhagel of smeltende sneeuw. Tegen de avond komen er wat nieuwe buien aan van over de Noordzee vanuit het Noordwesten. De maxima liggen rond 5°C. Er staat een lichte zuidwestenwind, aan de Kust een matige Westenwind.

Vanavond en vannacht klaart het verder op. Onder de heldere hemel kan het afkoelen tot onder het vriespunt. De komende dagen blijft het wisselvallig met temperaturen rond normaal.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
7.3 ° C
7.9 °
6.7 °
80 %
9.7kmh
99 %
vr
8 °
za
7 °
zo
7 °
ma
6 °
di
10 °
spot_imgspot_img