spot_imgspot_img

Vrachtwagen vliegt in brand door vastgelopen rem

Vanmiddag heeft een vrachtwagenchauffeur brand gemeld in zijn voertuig op de Dr. Paul Janssenweg, gelegen op het industrieterrein in Tilburg. De melding leidde tot een snelle reactie van de hulpdiensten.

Hulpdiensten

Twee brandweerwagens en de politie kwamen met spoed ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen. Hun snelle reactie was cruciaal om verdere schade te voorkomen.

Chauffeur

Voordat de hulpdiensten arriveerden, had de chauffeur al twee brandblussers gebruikt om de brand te blussen. Hij richtte zich hierbij op de banden van de trailer, waar de brand was ontstaan.

Oorzaak van de brand

De brand werd veroorzaakt door een vastgelopen rem, wat resulteerde in oververhitting en het smelten van een van de banden. Deze situatie vereiste onmiddellijke aandacht om verdere escalatie te voorkomen.

Brandweer

Dankzij het snelle optreden van de Tilburgse brandweer kon worden voorkomen dat de vlammen zich uitbreidden naar de trailer zelf. Dit beperkte de schade aanzienlijk.

Vrachtwagen

Een bergingsbedrijf is onderweg om de vrachtwagen van het terrein te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat het industrieterrein snel weer volledig operationeel kan zijn.

Deel artikel

Meer over

Net binnen

Nieuws Vandaag
Nederland
bewolkt
17.5 ° C
19.5 °
16.7 °
87 %
6.5kmh
98 %
di
17 °
wo
21 °
do
24 °
vr
27 °
za
27 °
spot_imgspot_img