spot_imgspot_img

Vrij droge en zonnige maandag

In de oostelijke helft van Nederland is het deze ochtend nog zwaarbewolkt. In het zuidoosten kan er nog een lokale regenbui vallen. De minimale temperaturen liggen nog steeds heel hoog voor de tijd van het jaar, vandaag rond 9°C.

Buien in het zuidoosten, elders droog

We kunnen het weerbericht vandaag opsplitsen in twee regio’s. In het zuidoosten, met name de zuidelijke helft van de provincie Limburg wordt het een regenachtige en bewolkte dag. De hele dag zijn daar regenbuien mogelijk die vanuit België Nederland binnentrekken. Het aantal opklaringen zal daar ook beperkt blijven. In de rest van het land overwegend droog, al is er in de aangrenzende gebieden aan het zuidoosten meer bewolking en een enkele regenbui mogelijk. Vooral in het westen van het land zijn er brede opklaringen mogelijk. Daarbij staat er wel een matige westenwind. De maxima liggen rond 10°C

Morgen doet de temperatuur een stap terug. Overdag rond 7°C, ook de dagen daarna temperaturen rond 5-6°C. Het wordt morgen bovendien een bewolkte dag met een grote kans op regen. De dagen erna vooral in het noorden kans op buien die ook winters getint kunnen zijn.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
13.4 ° C
14.5 °
12.2 °
75 %
5.6kmh
100 %
zo
13 °
ma
10 °
di
11 °
wo
8 °
do
9 °
spot_imgspot_img