spot_imgspot_img

Waterige zon met aangename temperatuur

Het weer in het nieuws van gisteren was nog vrij aangenaam. De bewolking bleef wat langer weg dan verwacht. In combinatie met maxima van boven 14°C was het nog heerlijk te vertoeven.

Eerst nog redelijk wat bewolking

Deze voormiddag is het weernieuws nog enigszins bewolkt. Er is nog redelijk wat middelbare bewolking aanwezig, lokaal kan het in de vroege ochtend heel licht regenen. In de loop van de voormiddag trekt de bewolking steeds meer weg. De hoge bewolking blijft wel aanwezig. Die zorgt er voor dat niet al het licht van de zon doorgelaten wordt, een waterig zonnetje dus. In de namiddag veel zon, tegen de avond meer bewolking in het zuidwesten en noordoosten. De minimumtemperaturen liggen vanochtend met 7-9°C vrij hoog voor de tijd van het jaar. De temperaturen stijgen vandaag naar een aangename 15°C in het zuiden en midden van Nederland, in het noorden iets minder. Er staat wel een goed voelbare zuidenwind, waardoor het voor het gevoel wat minder warm zal zijn.

Deze nacht trekt er een front met lichte neerslag van zuidwest naar noordoost. Morgenvoormiddag veel bewolking, het wordt geleidelijk aan zonniger vanuit het zuidwesten. De maxima bereiken 12°C. Ook de rest van de werkweek wisselend bewolkt met maxima rond 13°C, op woensdag zelfs tot 16°C. Tegen het weekend terug meer zon met lagere temperaturen en nachtvorst.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
14.9 ° C
16.3 °
13.9 °
76 %
6.6kmh
100 %
zo
14 °
ma
10 °
di
11 °
wo
10 °
do
7 °
spot_imgspot_img