spot_imgspot_img

Weerbericht voor vandaag: zonnige perioden met lichte wind

In de ochtend lost de aanwezige mist landinwaarts snel op, waardoor de zon tevoorschijn komt. Naast deze opklaringen zijn er ook zonnige periodes die de dag zullen sieren. Regen blijft voorlopig uit. Langs de kuststreken kunnen we een matige zuid- tot zuidoostenwind verwachten, terwijl op andere locaties de windkracht minimaal zal zijn.

Zonnige uren blijven aanhouden

Gedurende de middag zullen we genieten van uitgestrekte zonnige momenten, en ook dan blijft het droog. De temperatuur stijgt naar waarden tussen 23°C in het Waddengebied en 28°C in het zuidelijke deel van het land. De wind zal zwak tot matig waaien uit het zuiden.

Aanhoudende zonnigheid

De avond wordt voortgezet met zonnige perioden die ons blijven vergezellen. Later op de avond neemt de kans op een (onweers)bui licht toe in het zuidoostelijke deel van het land. Over het algemeen blijft de wind zwak.

Onweersbuien in het Oosten en Zuidoosten

Voor de aankomende nacht staan enkele (onweers)buien op het programma, voornamelijk in de zuidoostelijke en oostelijke gebieden. De minimumtemperatuur schommelt rond 17°C. Landinwaarts zal er weinig wind zijn, terwijl de kustgebieden kunnen rekenen op een matige zuidwestenwind.

Meer over

Net binnen

spot_img
Nederland
zeer lichte bewolking
13.1 ° C
15 °
11.7 °
83 %
4kmh
13 %
wo
17 °
do
17 °
vr
20 °
za
21 °
zo
18 °
spot_imgspot_img