spot_imgspot_img

Werkzaamheden aan zendmast in Breda

Breda – Vandaag waren er werkzaamheden aan zendmast in Breda voor de upgrade van het mobiele netwerk. De antennes en bedrading van de zendmast worden vervangen en de technische installaties worden gecontroleerd. De mobiele providers zijn bezig met het upgraden van het inmiddels 10 jaar oude Huawei netwerk naar een nieuwere generatie apparatuur, om klaar te zijn voor alle 5G ontwikkelingen.

Landelijke dekking

Met deze upgrade hebben de mobiele providers inmiddels al meer dan een jaar landelijke dekking met 5G. Het vervangen van het netwerk is een traject waar de klant weinig van zal moeten merken. Er zullen nog meerdere locaties in het hele land worden geüpgraded dit jaar. Zo zorgen de mobiele providers ervoor dat je bereikbaar blijft.

Netwerk

Maar de upgrade van het netwerk is niet alleen belangrijk voor festivalgangers die foto’s en video’s willen delen op social media. Het is ook van groot belang voor hulpdiensten op drukke festivallocaties. Met een beter bereikbaar netwerk kunnen hulpdiensten sneller ter plaatse zijn en efficiënter communiceren met elkaar.

Mobiele providers

Kortom, de upgrade naar een 5G netwerk is van groot belang voor zowel festivalgangers als hulpdiensten. Het is dan ook goed om te zien dat de mobiele providers hier druk mee bezig zijn en dat ze steeds meer locaties in het hele land upgraden voor betere dekking en bereikbaarheid.

Meer over

Net binnen

spot_img
Nederland
zeer lichte bewolking
13.1 ° C
15 °
11.7 °
83 %
4kmh
13 %
wo
17 °
do
17 °
vr
20 °
za
21 °
zo
18 °
spot_imgspot_img