spot_img

Wisselend bewolkt met buien

Vandaag starten we met een grotendeels bewolkt weertype. In het noorden en zuidoosten zijn er nog enkele opklaringen mogelijk. De temperaturen liggen rond 4-5°C, in het noordwesten wat hoger en in het zuidoosten vriest het lokaal.

Rustig herfstweer

In de loop van de voormiddag vergroten de kansen op opklaringen in het noorden en midden. Het wolkendek breekt stilaan open. In het zuiden in de voormiddag grotendeels bewolkt. Vanaf de middag overal kansen op enkele opklaringen. Maar de bewolking neemt de overhand. Tijdens de bewolkte perioden zijn er enkele lichte buien mogelijk die vrij traag naar het zuiden trekken. De temperaturen liggen rond normale waarden voor de tijd van het jaar. In het midden en noorden maxima rond 10°C. In het zuidoosten frisser, met maxima rond 7°C. Het is de hele dag zo goed als windstil.

Vannacht koelt het niet zo snel af, morgen nog meer bewolking met iets lagere temperaturen dan vandaag. Ook donderdag nog grotendeels droog met ook meer kans op zon. Vanaf vrijdag meer kans op neerslag en nog wat kouder. Overdag temperaturen rond 5°C met in de Limburgse heuvels kans op winterse neerslag.

Meer over

Net binnen

spot_img
Breda
half bewolkt
5.5 ° C
6.1 °
4.4 °
64 %
4.6kmh
76 %
ma
4 °
di
9 °
wo
14 °
do
14 °
vr
11 °
spot_img

Gerelateerde artikelen