spot_imgspot_img

Het weer van vandaag: een wisselend weerbeeld voor vandaag

Het weer van vandaag begint met een mix van bewolking en lichte regen in het noorden en midden van Nederland. In het zuiden blijft het echter droog. De dag zal geleidelijk opklaren, waardoor de zon op sommige plaatsen tevoorschijn komt. De wind zal variëren in richting en kracht, overwegend zwak tot matig.

Ochtenddauw en licht regen

De ochtend start met voornamelijk bewolking en af en toe wat lichte regen in het noorden en midden van Nederland. Het zuiden blijft gespaard van neerslag. Gedurende de ochtend zullen er echter opklaringen zijn, waardoor de zon zich op enkele plaatsen zal laten zien. De wind waait uit verschillende richtingen en blijft zwak tot matig.

Zonneschijn

Tijdens de middag is het merendeel van Nederland droog, en er zullen af en toe zonnige periodes zijn. In het zuiden stijgt de temperatuur tot ongeveer 22°C, terwijl het noorden het met ongeveer 16°C moet doen. De wind blijft zwak tot matig en kan uit verschillende hoeken waaien.

Grotendeels droog

Naarmate de avond nadert, zal de bewolking weer toenemen, hoewel de kans op neerslag over het algemeen laag blijft. De wind draait naar het zuiden en blijft zwak tot matig.

Wisselende temperaturen

Komende nacht kunnen we overwegend droog weer verwachten. De minimumtemperaturen variëren van 13°C in het oosten tot 17°C aan de kust. De wind zal matig zijn en uit zuidwest tot west waaien, maar aan zee kan deze vrij krachtig zijn, met soms krachtige wind in het noordelijke kustgebied (windkracht 6).

Het weer van vandaag biedt een gevarieerd beeld met wisselende temperaturen en bewolkingsniveaus in Nederland. Blijf op de hoogte van de laatste updates en geniet van de afwisselende weersomstandigheden!

Meer over

Net binnen

spot_img
Nederland
bewolkt
2.4 ° C
3.4 °
0.6 °
90 %
6.9kmh
100 %
wo
3 °
do
3 °
vr
0 °
za
1 °
zo
2 °
spot_imgspot_img