spot_imgspot_img

Het weer van vandaag: Wisselvallig en zacht weer

Het weer van vandaag begint met veel bewolking en kans op regen in het noorden van het land. De zon zal later in de ochtend in het zuiden af en toe tevoorschijn komen.

Ochtendweer

In de ochtenduren wordt er veel bewolking verwacht, vooral in het noorden van het land. In dit gebied zijn er perioden met regen. Ook elders in het land is er plaatselijk wat regen mogelijk. Gelukkig zal later in de ochtend de zon af en toe tevoorschijn komen. De wind waait voornamelijk uit het westen en is overwegend matig, maar op de Wadden kan deze af en toe vrij krachtig zijn.

Middagweer

Tijdens de middag blijft er veel bewolking aanwezig, maar het blijft vrijwel overal droog. Aan het begin van de middag kan er nog wat regen vallen in het noordoosten van het land. De grootste kans op wat zon lijkt voor het zuiden te zijn. De middagtemperatuur varieert van 18°C in het noorden tot 22°C in het zuiden. De wind is overwegend matig en komt uit een west tot noordwestelijke richting.

Avondweer

Tegen de avond blijft het droog, op mogelijk wat lichte motregen in het noordoosten na. De wind uit het westen is aanvankelijk matig, maar zal in de loop van de avond afnemen.

Nacht

In de komende nacht kan er op meerdere plaatsen mist ontstaan. De minimumtemperatuur varieert van ongeveer 10°C landinwaarts tot 14°C aan de kust. Boven land is er weinig wind, terwijl aan de kust en op het IJsselmeer de wind matig is en uit het zuiden komt.

Meer over

Net binnen

spot_img
Nederland
lichte regen
2.3 ° C
3.4 °
0.3 °
92 %
7.5kmh
100 %
wo
4 °
do
3 °
vr
0 °
za
1 °
zo
-0 °
spot_imgspot_img