spot_imgspot_img

Wisselvallig weer met buien, maar ook momenten van zonneschijn

In de ochtend van vandaag kunnen we een wisselvallig weerbeeld verwachten met half tot zwaar bewolkte luchten en hier en daar enkele buien. De wind komt uit het westen en is zwak tot matig van kracht.

Enkele buien

Gedurende de middag zullen er nog steeds enkele buien voorkomen. Gelukkig is er tussen deze buien door ook ruimte voor de zon om tevoorschijn te komen. In de loop van de middag zullen de buien in het westen van het land afnemen, waardoor het daar droger wordt. De maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 19°C. De wind draait naar het noordwesten en zal matig zijn.

Enkele bui in het zuidoosten

Vanavond kunnen we nog steeds een enkele bui verwachten in het (zuid)oosten van het land. Elders zal het echter droog zijn, en er kunnen zelfs enkele opklaringen ontstaan. De wind zal zwak zijn, behalve aan de noordkust waar een matige noordwestenwind kan waaien.

Plaatselijk mist en afkoeling

Komende nacht kunnen we plaatselijk mist verwachten, vooral landinwaarts. De temperaturen zullen variëren, met een minimum van 14°C in Zeeland tot lokaal 6°C in het oosten van het land. De wind zal zwak zijn en uit diverse richtingen komen.

Geleidelijk verbeterend weer

In de komende dagen lijkt het weerbeeld langzaam te verbeteren. Hoewel er nog steeds kans is op enkele buien, zullen er ook steeds meer droge momenten zijn. De temperaturen kunnen geleidelijk stijgen, maar het weer blijft wisselvallig en het is raadzaam om altijd een paraplu bij de hand te hebben.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
lichte regen
8.9 ° C
9.5 °
8 °
91 %
9.2kmh
100 %
wo
9 °
do
13 °
vr
7 °
za
7 °
zo
9 °
spot_imgspot_img