spot_imgspot_img

Brandweer in witte rook gezet bij Bastiaansen Modestad in Bavel

Bavel – Op maandagavond 19 april zorgde een rooksysteem voor paniek bij dorpsbewoners aan de Kerkstraat in Bavel. De Bastiaansen Modestad-winkel, een nieuwe herenmodezaak van 1500m2, was pas geopend in de voormalige Tussenpauz. De winkelruimte omvatte ook een horecagelegenheid van 200m2 waar klanten kunnen lunchen of iets drinken tijdens het winkelen.

Brandweer in Bavel

Rookalarm zorgt voor verspreiding van witte rook in winkel, waardoor de hele zaak binnen enkele seconden vol stond met witte rook. Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak was van het alarm, maar het zorgde voor de nodige paniek en verwarring. De brandweer reageerde snel door de deuren te openen om de winkel te ventileren. Duurde het even voordat de witte rook volledig was verdwenen.

Bastiaansen Modestad

De oorzaak van het rooksysteem is nog onbekend, maar er was geen sprake van een daadwerkelijke brand. Het incident zorgde echter voor flink wat opschudding in het anders zo rustige dorp Bavel. Gelukkig werd al snel duidelijk dat er geen sprake was van een daadwerkelijke grote brand in bedrijfspand, zijn geen gewonden gemeld.

Meer over

Net binnen

spot_img
Nederland
zeer lichte bewolking
13.1 ° C
15 °
11.7 °
83 %
4kmh
13 %
wo
17 °
do
17 °
vr
20 °
za
21 °
zo
18 °
spot_imgspot_img