spot_imgspot_img

Schietincident op woonwagenkamp aan de Edisonstraat in Breda

Breda – Donderdagavond heeft de politie gereageerd op een melding van een mogelijke schietpartij op het woonwagenkamp aan de Edisonstraat. Verschillende politie-eenheden werden ingezet nadat om 21.30 uur de automatisch┬ápersalarm binnenkwam.

Politieonderzoek gestart

Meerdere eenheden zijn ter plaatse gegaan om de situatie te onderzoeken. Volgens de eerste berichten zou er geschoten zijn in de omgeving van het woonwagenkamp. De politie heeft aangegeven dat het vermoedelijk om schoten in de lucht gaat, gericht op het woonwagenkamp.

Geen slachtoffers gemeld

Tot nu toe zijn er geen meldingen van slachtoffers. Het lijkt erop dat de schoten geen directe gevolgen hebben gehad voor de bewoners van het woonwagenkamp. De politie heeft echter wel de ernst van de situatie erkend en is begonnen met een grondig onderzoek naar het incident.

Oproep voor getuigen

Mocht iemand getuige zijn geweest van het incident of relevante informatie hebben, dan roept de politie op om contact op te nemen. Het is van groot belang om alle beschikbare informatie te verzamelen om een duidelijk beeld te krijgen van wat er precies is gebeurd op het woonwagenkamp aan de Edisonstraat.

Verdere updates volgen

Het onderzoek naar de vermeende schietpartij is nog in volle gang. De politie zal verdere updates verstrekken zodra er meer informatie beschikbaar is. In de tussentijd blijft de situatie op het woonwagenkamp aan de Edisonstraat in Breda nauwlettend in de gaten gehouden door de autoriteiten.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
lichte regen
6.1 ° C
7.3 °
5 °
89 %
9.1kmh
100 %
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °
za
11 °
spot_imgspot_img