spot_imgspot_img

Het weernieuws van vandaag: zachter en zonniger weer

Het weer van vandaag begint met lichte regen dat zich langzaam naar het noorden verplaatst. Gelukkig verdwijnt deze regen geleidelijk en maakt plaats voor de zon, die op steeds meer plaatsen tevoorschijn komt.

Temperatuur en wind

Bij een matige zuidwestenwind kunnen we vanmiddag verschillende temperaturen verwachten. Langs de noordkust blijft het wat koeler met temperaturen rond de 12 graden, terwijl het midden en zuiden van het land kunnen genieten van temperaturen van ruim 15 graden.

Regen in de nacht

Komende nacht staat er weer wat regen op het programma, maar tegen de ochtend trekt dit weg. Morgen kunnen we vooral landinwaarts opnieuw zonnige perioden verwachten, wat het weer aangenaam maakt.

Zachter weer op komst

Na de regen van komende nacht wordt het merkbaar zachter. De maxima kunnen lokaal zelfs oplopen tot 19 graden. Wel blijft het westen van het land wat achter met meer bewolking en af en toe nog een spatje regen.

Zachter en zonniger weer

In een overzichtelijk weerbericht van vandaag zien we dat de regen langzaam verdwijnt om plaats te maken voor zonneschijn. Met temperaturen die stijgen en regen die plaatsmaakt voor zonneschijn, lijkt het erop dat we op weg zijn naar zachter en zonniger weer.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
lichte regen
6.1 ° C
7.3 °
5 °
89 %
9.1kmh
100 %
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °
za
11 °
spot_imgspot_img