spot_imgspot_img

Eindelijk weer zomerse temperaturen in Nederland

De ochtend begint rustig met zomerweer. In het westen en noorden van het land is er echter sprake van bewolking. Elders schijnt de zon geregeld en het blijft overal droog. De wind is over het algemeen zwak, maar aan zee en op het IJsselmeer steekt een matige wind op uit het zuiden.

Zonnige Perioden

In de middag blijven zonnige perioden overheersen, maar in het noordwesten en noorden van het land neemt de bewolking toe. Toch blijft het droog. De temperaturen variëren van 20°C in het noordwesten tot 25°C in het zuidwesten. De wind blijft zwak, met matige wind in het noorden, aan zee en op het IJsselmeer, eerst uit het zuidwesten en later uit het westen.

Opklaringen en droog weer

Het weer blijft in de avond droog en er zijn opklaringen. De wind is over het algemeen zwak, behalve in het Waddengebied waar een matige wind uit het zuidwesten waait.

Komende nacht kunnen we heldere en droge omstandigheden verwachten. De minimumtemperaturen variëren van 12°C in het oosten tot 15°C vlak aan zee. Er staat een zwakke wind, en langs de kust is deze matig uit het zuidoosten.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
4.8 ° C
5.1 °
3.9 °
84 %
6.6kmh
100 %
ma
4 °
di
8 °
wo
9 °
do
11 °
vr
10 °
spot_imgspot_img