spot_imgspot_img

Zonnig, maar met lagere temperaturen

Het weer in het nieuws blijft eentonig en weinig spannend en extreem. De dag start zoals de afgelopen tijd de gewoonte is, overal met een volledig heldere hemel. Doordat er vannacht iets minder wind stond dan vorige nacht konden de temperaturen nog iets verder doorzakken.

Vanochtend lichte vorst op grote schaal

De dag begint met op zo goed als alle plaatsen temperaturen onder het vriespunt. Zelfs op de Wadden liggen de temperaturen rond of net onder 0°C. De minima liggen tussen -1°C in het westen en -4°C in het oosten van het land. Het blijft de hele voormiddag overal volledig helder. De zon zal ook vandaag weer overuren schijnen. In het noordoosten zijn er in de loop van de namiddag en avond enkele stapelwolken mogelijk. De temperaturen stijgen minder hoog dan gisteren. Maxima tussen 9°C in het zuiden en 6°C in het noorden. Er staat een lichte oostelijke wind, wederom minder wind in de zuidelijke landshelft.

Morgen liggen de maximumtemperaturen nog iets lager. Het weernieuws is bovendien wat anders, omdat er morgen meer bewolking aanwezig zal zijn. Het blijft in ieder geval wel volledig droog. Volgende week terug iets zachter met blijvend veel zon en geen neerslag.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
14.9 ° C
16.3 °
13.9 °
76 %
6.6kmh
100 %
zo
14 °
ma
10 °
di
11 °
wo
10 °
do
7 °
spot_imgspot_img