spot_imgspot_img

Zonnig weer met vorstkansen zet zich door

Het weer in het nieuws zal de komende tijd vrij eentonig zijn. Maar dat zullen velen niet zo erg vinden, gezien er veel zon aan te pas zal komen. Vandaag start de dag overal zonnig, door de opklaringen opgelopen nacht konden de temperaturen dalen tot rond of onder het vriespunt.

Zonnig met oostelijke wind

Vanochtend liggen de temperaturen tussen 1°C in het westen van Nederland en lokaal tot -3°C in het oostelijke deel van het land. Er staat vanochtend nog weinig wind, maar de wind trekt in de loop van de dag wel aan, vooral in het noorden van het land. De maxima liggen het hoogst in het zuiden van het land, tot 11°C aldaar. In het zuiden zal er ook minder wind staan, waardoor de gevoelstemperaturen nog hoger liggen dan in het noorden. In het midden van het land maxima rond 10°C, in het noorden rond 9°C. Vanavond gaat de zon onder bij een volledig heldere hemel. Vannacht kan het daardoor weer afkoelen tot onder het vriespunt.

Het weernieuws voor de komende dagen is op vlak van weerbeeld zo goed als identiek. Morgenochtend is er in het uiterste noordoosten kans op wat mist. De minima liggen morgen tussen 0°C in het westen en -3°C in het oosten. De maxima liggen iets lager dan vandaag. De rest van de week blijft het zonnig, met licht dalende temperaturen.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
lichte regen
8.9 ° C
9.5 °
8 °
91 %
9.2kmh
100 %
wo
9 °
do
13 °
vr
7 °
za
7 °
zo
9 °
spot_imgspot_img