Nieuws over het weer vandaag: Zwaarbewolkt met motregen

Gisteren was het overal de hele dag zwaarbewolkt, lokaal kon er even wat motregen vallen. Vandaag stijgen de kansen op motregen nog meer. De dag start overal zwaarbewolkt met temperaturen om en nabij de 9°C.

Perioden van motregen met vrij hoge temperaturen

Nieuws over het weer vandaag. In de ochtend en voormiddag zijn er al perioden van motregen of lichte regen mogelijk. Er staat daarbij een lichte zuidwestenwind. De temperaturen blijven door het dikke wolkendek, dat de hele dag aanhoudt vrij stabiel. De maxima komen uit op zo’n 10°C op de meeste plaatsen. Normaal is het nu zo’n 6°C overdag, ook de nachten liggen flink boven normaal. Ook deze namiddag en avond blijft het zwaarbewolkt. In de loop van de nacht mogelijk wat opklaringen vanuit het noorden, de temperaturen kunnen navenant zakken richting 5-6°C.

Ook morgen overdag nog zwaarbewolkt bij temperaturen rond 9°C, de kansen op motregen nemen af. Vrijdag en zaterdag hetzelfde, met vanaf zondag stilaan toenemende kansen op opklaringen. De temperaturen gaan in een dalende lijn tot zo’n 4°C overdag midden volgende week. Tot dan zijn de kansen op neerslag klein.

Meer over

Net binnen

spot_img
Breda
motregen/regen
9.4 ° C
10.1 °
8.8 °
80 %
3.1kmh
100 %
di
13 °
wo
11 °
do
14 °
vr
13 °
za
12 °

Gerelateerde artikelen