spot_imgspot_img

Het weernieuws van vandaag online: enkele buien

Het Nederlandse weer staat weer centraal vandaag, met een mix van zon en enkele buien die het land doorkruist. Van het noorden tot het zuidwesten, hier is wat je kunt verwachten.

Zonnige start in het noorden en oosten

Vanmorgen zal de zon nog even doorbreken in het noorden en oosten van het land. Echter, in het zuidwesten valt af en toe regen. Dit regengebied zal zich gedurende de ochtend verspreiden over het hele land, met verwachtingen dat het aan het begin van de middag ten noorden van de Waddeneilanden zal uitkomen.

Zonnestralen met mogelijke buien

Tijdens de middag zal de zon op veel plaatsen doorbreken, maar een bui blijft mogelijk. Sommige buien kunnen wat pittiger uitpakken, vergezeld van onweer of hagel.

Toenemende windkracht

De wind draait naar het zuidwesten en neemt toe tot matig boven land, met een kracht van 4. Aan zee wordt een windkracht van 6 verwacht. De maximumtemperatuur blijft steken op 12 graden.

Wisselvallige weer

Het weerbeeld verandert weinig voor morgen. In de ochtend zullen er eerst periodes van regen zijn. Gedurende de ochtend zal het echter vrijwel overal droog worden en zal de zon op steeds meer plaatsen doorbreken.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
10.7 ° C
11.8 °
9.5 °
73 %
10.4kmh
100 %
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °
za
11 °
spot_imgspot_img